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Casa di Roma · Lan­ge Rei­he 76 · Di. - So. von 11:30 bis 24 Uhr · Mo. Ruhetag

Tel. 040 - 280 30 43 · casadiroma@gmx.de

 

Sil­ves­ter­me­nü

Silvestermenü 

New Year’s Eve menu

Zur Begrü­ßung - 1 Glas Champagner
(A wel­co­me-glass of Champagne)

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Amu­se Gueule
Roh­ma­ri­nier­tes Sas­hi­mi-Thun­fisch mit Sesam,
Teri­ya­ki­sauce, Ing­wer und Wasabigurke
(Raw mari­na­ted sas­hi­mi tuna fish with sesame,
teri­ya­ki sau­ce, gin­ger and wasa­bi cucumber)

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US Beef-Tatar mit Rei­be­ku­chen, Creme Fraiche und 10g Impe­ri­al Kaviar
(US beef-tatar with pota­to cake, crè­me fraiche and 10g impe­ri­al caviar)

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Haus­ge­mach­te Cap­pel­li­ni gefüllt mit schwar­zem Trüf­fel und Ricotta,
an Trüf­fel­schaum mit geho­bel­tem Wintertrüffel
(Home­ma­de cap­pel­li­ni fil­led with truff­le and ricotta,
with a truff­le sau­ce and fresh win­ter truffle)

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Oran­gen-Ing­wer­sor­bet mit Grey Goose-Vodka
(Oran­gen-gin­ger sor­bet with grey goose-vodka)

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Nord­see-Stein­butt­fi­let auf Kar­tof­fel­pü­ree, Arti­scho­cken und Hummersauce
(North­sea-tur­bot fil­let on mas­hed pota­toes, articho­ke and lobs­ter sauce)

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Neu­see­land Rin­der­fi­let (Prime Meat) an Portwein-Pfeffersauce,
mit wil­dem Brok­ko­li und Ofen­kar­tof­feln mit Rosmarin
(New­zea­land beef fil­let (prime meat) on port­wi­ne-pep­per sauce,
with wild broc­co­li and oven pota­toes with rosemary)

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Sil­ves­ter Dessert

Pro Per­son € 165,00