New Year’s Eve menu
New Year’s Eve menu
Zur Begrüßung - 1 Glas Champagner
(A welcome-glass of Champagne)
***
Amuse Gueule
Rohmariniertes Sashimi-Thunfisch mit Sesam,
Teriyakisauce, Ingwer und Wasabigurke
(Raw marinated sashimi tuna fish with sesame,
teriyaki sauce, ginger and wasabi cucumber)
***
US Beef-Tatar mit Reibekuchen, Creme Fraiche und 10g Imperial Kaviar
(US beef-tatar with potato cake, crème fraiche and 10g imperial caviar)
***
Hausgemachte Cappellini gefüllt mit schwarzem Trüffel und Ricotta,
an Trüffelschaum mit gehobeltem Wintertrüffel
(Homemade cappellini filled with truffle and ricotta,
with a truffle sauce and fresh winter truffle)
***
Orangen-Ingwersorbet mit Grey Goose-Vodka
(Orangen-ginger sorbet with grey goose-vodka)
***
Nordsee-Steinbuttfilet auf Kartoffelpüree, Artischocken und Hummersauce
(Northsea-turbot fillet on mashed potatoes, artichoke and lobster sauce)
***
Neuseeland Rinderfilet (Prime Meat) an Portwein-Pfeffersauce,
mit wildem Brokkoli und Ofenkartoffeln mit Rosmarin
(Newzealand beef fillet (prime meat) on portwine-pepper sauce,
with wild broccoli and oven potatoes with rosemary)
***
Silvester Dessert
Pro Person € 165,00