Silvestermenü

New Year's Eve menu

Zur Begrüßung - 1 Glas Champagner
(A welcome-glass of Champagne)

***
Amuse Gueule
Rindertatar mit Parmesancreme
(Beef tatar with parmesan cream)

***
Nordsee Hummer auf Kartoffelpüree, mit grünem Spargel
(North sea lobster on mashed potatoes, with green asparagus)

***
Hausgemachte Tagliatelle mit gehobeltem Wintertrüffel
(Homemade Tagliatelle with winter truffle shavings)

***
Hausgemachtes Zitronen-Thymian Sorbet mit Sylter-Vodka
(Homemade lemon and thyme sorbet with Sylter vodka)

***
Wilder Steinbuttfilet aus der Nordsee, auf Blattspinat und Krustentierschaum
(Wild turbot fillet from the north sea, on spinach, with crustacean sauce)

***
Neuseeland Rinderfilet (Prime Meat) an Barolosauce,
mit grünen Bohnen und Süßkartoffelpüree
(New Zealand beef fillet (prime meat) on Barolo sauce,
with runner beans and and sweet potato mash)

***
Silvester Dessert

Pro Person € 179,00