Starters
Casa di Roma · Lange Reihe 76 · Di. - So. von 11:30 bis 24 Uhr · Mo. Ruhetag
Tel. 040 - 280 30 43 · casadiroma@gmx.de
Hokkaido-pumpkin soup with goat´s cream cheese
Tomaterised fish soup with safran
Antipasti Trio: Stracciatella di Burrata with coulorful tomato tatar I Vitello Tonnato I Truffled goats cheese on grilled courgettes
Bruschetta Trilogy : Rocket salad, parma ham and parmesan | Black tiger shrimp tatar on avocado | Date tomatoes, garlic and olive oil
Oysters “Gillardeau“ on ice 5 pieces
Tatar of US beef with crème fraiche I with caviar (15g) I with truffle
Fennel salad with celery, roasted walnuts, orange fillets and Parmesan
Melanzane- Eggplant Gratin
Chanterelle risotto | with black tiger shrimps
Fresh Paccheri pasta with deer ragout
Fresh ricotta-gnocchi in tomato sauce with fried eggplant
Homemade Tagliatelle with Truffle | with beef fillet I with black tiger shrimps
Penne with spring onions and chilli, in olive oil I with Black tiger shrimps I with 100g beef fillet
Homemade Cannelloni, filled with spinach and ricotta, in tomato sauce and baked with parmesan
Meat dishes
Chicken breast with a lemon-capers sauce, on mashed potatoes, with mushrooms
Saltimbocca (veal fillet ) with Parma ham and sage in white wine sauce and vegetables
New Zealand rack of lamb (250g) on mashed potatoes, with green beans and a garlic-rosemary sauce
Fillet of beef with a pistacchio crust, in Barolo sauce with rosemary potatoes
… from New Zealand (Prime Meat) 200g
… from New Zealand (prime Meat) 300g
… from US Beef 200g
Fish dishes
Trüffled wolf fish fillet on mashed potatoes, with green asparagus and truffle sauce
Seared tuna fish with a sesame coat, with wild broccoli and sweet potato mash
Whole sea bream from grill (approx. 500-600g) with fresh herbs, olive oil and rosemary potatoes
Black Tiger shrimps 6/8 wrapped in parma ham, in a white wine sauce and a mixed salad
| Nr. | Allergen | Beispiele |
|---|---|---|
| 1 | Glutenhaltiges Getreide | Weizen, Roggen, Gerste, Hafer, Dinkel, Kamut |
| 2 | Krebstiere | Krabben, Garnelen, Hummer |
| 3 | Eier | Hühnerei und daraus hergestellte Produkte |
| 4 | Fisch | Alle Fischarten und daraus hergestellte Produkte |
| 5 | Erdnüsse | Erdnüsse und Erdnussprodukte wie Erdnussöl |
| 6 | Soja | Sojabohnen, Tofu, Sojasauce |
| 7 | Milch | Kuhmilch und daraus hergestellte Produkte inkl. Laktose |
| 8 | Schalenfrüchte (Nüsse) | Mandeln, Haselnüsse, Walnüsse, Cashew, Pecan, Paranüsse, Pistazien, Macadamia |
| 9 | Sellerie | Knollensellerie, Stangensellerie, Selleriesalz |
| 10 | Senf | Senfkörner, Senfpulver, Senfsoße |
| 11 | Sesamsamen | Ganze Samen, Sesamöl, Tahin |
| 12 | Schwefeldioxid und Sulfite | In Konzentrationen >10 mg/kg oder >10 mg/l – z. B. in Trockenfrüchten, Wein |
| 13 | Lupinen | Lupinenmehl, Lupinenprotein |
| 14 | Weichtiere | Muscheln, Tintenfisch, Schnecken |
| Nr. | Bezeichnung | Nr. | Bezeichnung | Nr. | Bezeichnung |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | mit Farbstoff | 6 | geschwärzt | 11 | mit einer Zuckerart und Süßungsmitteln |
| 2 | mit Konservierungsstoff | 7 | gewachst | 12 | kann bei übermäßigem Verzehr abführend wirken |
| 3 | mit Antioxidationsmittel | 8 | mit Phosphat | 13 | chininhaltig |
| 4 | mit Geschmacksverstärker | 9 | mit Süßungsmittel | 14 | koffeinhaltig |
| 5 | geschwefelt | 10 | enthält eine Phenylalaninquelle |
| Nr. | Bezeichnung |
|---|---|
| 1 | mit Farbstoff |
| 2 | mit Konservierungsstoff |
| 3 | mit Antioxidationsmittel |
| 4 | mit Geschmacksverstärker |
| 5 | geschwefelt |
| 6 | geschwärzt |
| 7 | gewachst |
| 8 | mit Phosphat |
| 9 | mit Süßungsmittel |
| 10 | enthält eine Phenylalaninquelle |
| 11 | mit einer Zuckerart und Süßungsmitteln |
| 12 | kann bei übermäßigem Verzehr abführend wirken |
| 13 | chininhaltig |
| 14 | koffeinhaltig |